Finanseria ditt Hondaköp

honda bilarOm du är intresserad av att köpa en Honda dyker det förmodligen upp funderingar kring hur du ska finansiera det hela. Då finns det faktiskt någonting som heter Honda Finance. Det finns nämligen lite olika alternativ att välja mellan när det gäller betalningen – oavsett om du ska köpa en begagnad eller en ny Honda. I dag går det att ordna det mesta vare sig det gäller billån eller leasing för både företag och privatpersoner. Nedan kommer vi att gå igenom lite mer kring de olika finansieringsalternativen – vill du sedan veta mer detaljer kring hur det fungerar ska du ta kontakt med din återförsäljare för att komma fram till en lösning anpassad för just dig.

Köp en Honda via Honda Finance

Det är inte särskilt komplicerat att hitta en finansieringsmetod via Honda Finance. Först och främst ska du givetvis hitta en bil från Honda som du skulle vilja köpa – begagnad eller ny. När du har gjort det kontaktar du som sagt din återförsäljare för att få ett kreditbesked och därefter hjälper denne dig att ordna det praktiska kring finansieringen. Något som kan vara bra att veta om Honda Finance är att det är en del av Santander Consumer Bank.

Billån för din framtida Honda

finansiera ditt hondaköpEtt alternativ är billån – ett finansieringsalternativ som inte bara är enkelt utan också förmånligt och tryggt när du ska köpa en Honda. Det som är fördelaktigt med ett billån via Honda Finance är att du får möjligheten att skräddarsy en betalningsplan så att du kan betala på ett sätt som passar dig och i en lagom takt. Ännu en fördel med billånet är att det är flexibelt vilket gör att du kan lösa lånet när du vill och du kan amortera extra för att månadskostnaden ska bli lägre – alternativt korta ner din lånetid.

  • Billån via Honda Finance är ett så kallat avbetalningslån och då är bilen säkerheten.
  • Du måste ha 20 procent i insats själv och därefter kan du låna resterande 80 procent.
  • Du kan anpassa lånet efter just dina behov.
  • För mer information kontaktar du din lokala återförsäljare av Honda

Vill du jämföra och hitta fler alternativ kan du gå in på Bästabillån.nu som listar de bästa billånen just nu.

Kör Honda via privatleasing

Något som blir allt vanligare i dag är privatleasing och även detta erbjuds via Honda Finance. När du leasar en bil köper du alltså inte den utan du hyr den. Det är helt upp till dig som kund att bestämma hur länge du vill hyra den och vilken körsträcka som ska gälla – därefter betalar du en månadshyra för din Honda. Hyran baseras även på vilken modell du har valt. Många väljer privatleasing för att det är tryggt och bekvämt. Hyran du betalar går nämligen till kostnader för bilen – inklusive service. Några fler fördelar med privatleasing:

  • Du får chansen att köra en ny Honda – utan att betala en kontantinsats.
  • Du behöver inte binda något kapital i bilen.
  • Det kreditutrymme du har hos banken berörs inte vid privatleasing.

Delbetala räntefritt

Honda Finance ger dig möjlighet att ha ett speciellt ”Hondakort” med vilket du kan dela upp din betalning när du ska finansiera service, reparationer och reservdelar och du gör det dessutom räntefritt. Det finns flera olika delbetalningsalternativ som du kan välja mellan med Hondakortet.

Kortet du får när du ansöker om räntefri delbetalning är kopplat till MasterCard. Förutom det faktum att du handlar förmånligt hos alla Hondas återförsäljare är fördelarna med Hondakortet att det är kostnadsfritt och du har även 60 dagars räntefri kredit var du än handlar i världen. Om du vill ansöka om ett Hondakort kan du göra det antingen via en återförsäljare eller verkstad men även via internet. Då görs som vanligt en kreditprövning också.

I dag finns det gott om möjligheter att finansiera ditt köp av en Honda oavsett om du vill ha en begagnad eller ny. Flexibilitet kring både billån och privatleasing erbjuder alla chansen att köra en Honda – oavsett plånbok.